torsdag 4. november 2010

Hvilken maskin?

Jeg har fått noen henvendelser, og jeg lurer litt selv
-
så derfor spør jeg deg som leser av denne bloggen;

Hvilken maskin bruker du og hvorfor?Tenker da på prege- og stansemaskiner...

Personlig har jeg prøvd å danne meg et bilde, men vet ikke hvilken jeg burde velge.

Hvis du har skrevet et innlegg om maskina du bruker, så legg gjerne linken ved når du kommenterer  ;o)

På vegne av meg sjøl og de som har henvendt seg til meg
-
takk for at du tar deg tid til å svare  ;o)

PS bildene i innlegget er kun eksempelbilder... vil høre om alle maskiner  ;o)

10 kommentarer:

 1. Jeg har hatt Cuttlebug ganske lenge, men investerte i en Sizzix Big Shot for litt siden, og den har blitt min soleklare favoritt :-)

  Begge tar alle dies, men hvis man, som jeg, har plass til å ha maskinen stående framme hele tiden står Big Shot mer stødig på bordet, i tillegg til at man slipper å slå maskinen sammen etter bruk. Cuttlebug har nemlig sugekopper som fester seg til underlaget når man slår ut klaffene, men de slipper etter en stund, så da må man slå maskinen sammen og ut igjen for å få den til å feste. Men fordelen med å kunne slå sammen maskinen gjør at jeg har valgt å beholde den lille grønne fordi det er enklere å ta den med på treff :-)

  Prismessig er det ikke så stor forskjell på dem, for øvrig.

  SvarSlett
 2. Jeg kjøpte en revolution for rundt 4 år siden,og var fornøyd med den helt til sveiven gikk i stykker....gikk til innkjøp av en ny revolution med lange former,noe jeg angrer på,fordi den er så smal, at jeg ikke får laget det jeg har lyst til ,og dies fra andre maskiner går ikke i den maskinen untatt spellbinders.Jeg ønsker meg Sizziz big Shot og har bare hørt positivt om den,så nå har jeg et mål om å slutte å røyke om en mnd...så da skal den stansemaskinen blir min håper jeg,hi,hi.Så mitt råd:Ikke kjøp revolution ,men heller den grønne eller big shot.
  Klem Fra Eva Helen.

  SvarSlett
 3. Jeg har Cuttlebug og er kjempefornøyd med den. Tar liten plass, tar alle dies (finnes også laaange plater) og enkel å bruke, Fin til embossing også:)

  Klem :o)

  SvarSlett
 4. Jeg har Sizzix Big Shot. Er veldig fornøyd med den. Første maskinen jeg og Kari delte var Cuttelbug. Jeg vil si jeg er mere fornøyd med Sizzixen, den er stødigere og platene er litt breiere. Den tar lange plater også.

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 5. Jeg har også Cuttlebug og har hatt den i 2 år nå. Er kjempefornøyd med den :o)

  SvarSlett
 6. Cuttlebug <3 Kjempe fornøyd med min, nå har jeg også fått meg de lange platene og er enda mer fornøyd!! :)

  SvarSlett
 7. Så bra at dere tok opp dette nå.... Jeg og Mia skal nemlig kjøpe en sånn i julegave til hverandre.... ;-) Og vi har lenge gått og lurt på hvem vi skal velge.... :-)
  Dette er jo midt i blinken!
  Tusen takk for hjelpen... :-)

  Gro

  SvarSlett
 8. Eg vurderte mykje fram og tilbake og endte opp med ein cuttlebug (og cuttlekids til ungane). Eg er veldig fornøgd med dei.
  Veit ikkje om det er relevant, men har skreve eit lite innlegg om desse maskinene her:
  http://lindas-sted.blogspot.com/2010/02/sa-fin-rosa-cuttlebug-og-litt-om-da-eg.html

  SvarSlett
 9. Jeg har en cuttlebug og har vært fornøyd med den. Men nå har jeg bare hatt denne,også,hadde kanskje valgt anderledes om jeg hadde prøvd flere typer:)
  Men til dere som har lange plater,hvor kjøper dere de?

  SvarSlett
 10. Jeg har hatt en Revolution maskin i 1 år.Julegave fra den mannen i husetsom mener at man må ha godt verktøy =) Kjempefornøyd med den.
  Jeg var veldig ivrig på å kjøpe dies i starten og det har resultert i at jeg har mange jeg aldrig bruker.
  Jeg har kommet fram til at det jeg bruker er Spellbinders nestabilities sirkler, ovaler,scollops, tags, lables etc., De kan jeg bruke til motiver og "rammer". F.eks. en sirkel til tekststempel og en taggete sirkel som "ramme".(litt klønete forklart, men håper dere skjønner hva jeg mener) Jeg bruker også hjerter og et par andre ting, men blomster og slikt synes jeg er best når jeg kjøper de ferdig.
  ALfabet er godt å ha, jeg har et som er litt stort til kort, det er supert til LO'er. Et mindre står på ønskelisten til nissen =)
  Tenk nøye over hva du tror du vil få bruk for før du handler dies. Det er kjedelig å ha masse liggende som ikke blir brukt.
  Lykke til med valg av maskin.

  SvarSlett