torsdag 11. mars 2010

Nye medlemmer

En kjempe koselig mail datt inn i mailboksen min fra Marte;

Tusen takk for hyggelige kommentarer i min blogg!

Så mange flotte og kreative sjeler det finnes der ute - så er denne bloggen virkelig smart og nyttig! Jeg er glad for å kunne bruke den som et verktøy i jakten på inspirasjon til nye kort.

Marte heter jeg, og er eier av bloggen "Somlelitt". Navnets opphav kommer fra min barndomshelt Flode. De kloke ord kom da han skulle starte på kveldsritualet med tannpuss og vask. "Det er alltid hyggelig å somle litt", sa han...
Og det er beskrivende for meg og mine vaner når jeg skal lage kort. Jeg starter gjerne med en surferunde for inspirasjon, før jeg vurderer farger, bilder, dill og stæsj - og vips så har det forsvunnet noen timer allerede. Ikke akkurat "klar, ferdig, ferdig", men det ER jo hyggelig å somle litt!

Jeg er så heldig å få være en del av designteamet til utfordringsbloggen Sukkersött. Jeg koser meg mye med inspirasjonen og utfordringen det gir, og synes det er deilig å få det "sparket" til å lage kort så ofte som mulig! Besøk oss gjerne!

Vintage-stilen er mitt hjerte nærmest, og det går mye blonder, engler og roser når jeg lager kort. Når det kommer til stempling er jeg svak for Magnolia og de eldste figurene til Hänglar & Stänglar.

Veldig hyggelig om jeg får være en del av dette fellesskapet, ser frem til å bli kjent med mange nye scrappere der ute!

Tusen takk for godt engasjement!

Gode tanker og klem fra Marte

Besøk henne og ta en titt på flere av hennes arbeider Somlelitt. De er nyyydelige;


Fra Jorunn kommer denne hyggelige mailen;

Hei og takk for besøk i bloggen min.
Besøket førte til at eg kom over deres flotte side, og kunne gjerne tenke meg å bli medlem her.

Bloggen min heiter "Jorunns Hobbyhjørne" består av stort sett kortlaging og lignende stempelprosjekter. Snuser innom scrapping i ny og ne.
Eg har lite eller ingenting publisert i bloggen min, som ikkje er relatert til hobbyen.

Jorunn

Hun lager de nydeligste kort - besøk henne ;o)

Siste jente ut ikveld er Nancy med den herlige bloggen Velkommen til Nancy's kortblogg

Hei :O)

Mitt navn er Nancy :O) Takk for koselig kommentar inne i bloggen min :O)

Jeg har tittet litt rundt hos Norske Scrappere, og kunne veldig gjerne tenke meg å bli med på moroa :O)

Jeg startet med kort for et drøyt år siden, og bloggen åpnet jeg i april -09. Den heter forresten "Velkommen til Nancy's kortblogg" og dere er hjertelig velkommen til å ta en titt :O)

Jeg lager for det meste kort, men MÅ alltid prøve ut det som er nytt :O)

Jeg er designer for Karen's Doodles, Michelle Perkett, KLM Digital Designs og Stampin' for the Weekend.

Håper jeg kan være til inspirasjon, og jeg er sikker på at her inne er det overflod av nye teknikker og uprøvde ting jeg kan boltre meg i ;O)

Mvh, Nancy;O)


Velkommen til oss jenter  ;o)

2 kommentarer:

 1. Heisann! Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! :) Så gøy det var å kikke innom her! Super blogg! :) Flott initiativ å samle flere norske scrappeblogger på ett sted. Vil gjerne bli en del av fellesskapet selv, om jeg får lov.

  Jeg har drevet med kortlaging noen år nå, og begynte vel med stempling/stempelmotiver på kortene mine i 2007. Jeg fikk masse inspirasjon ved å surfe på nett og kikke innom hobbyblogger. Siden har det blitt noen stempler!.. Jeg lager også veldig gjerne kort med vintage preg og vintage bilder.

  Legger dere til i blogglista mi - for her vil jeg gjerne følge med!! Supert med tips og sånt, av ulike slag. Og inspirasjon, ikke minst! :)

  Ha en super senkveld! Klem, Hege

  SvarSlett
 2. hei :O) takk for koselig tilbakemelding for Kreativ Ideblogg :O) Siden ble opprettet kun av meg personlig, som et sted å samle alle linkene og oppskriftene jeg hadde på et oversiktlig sted. Så den var egentlig kun ment som et samlested for meg selv. Men så opplevde jeg at flere hadde glede av den, og derfor har jeg begynt å blogge litt når jeg finner gode tilbud, eller har fine tips til kortlagere og scrappere. Absolutt alt ligger der, butikker , blogger og oppskrifter, men IKKE personlige scrappeblogger. De har jeg et annet sted, på en lukket hemmelig blogg fordi jeg har skrevet navna på bloggerne for å finne de igjen. Er så mange som bare kaller bloggen sin bare for min scrappeblogg, min blogg, bloggen min, eller bare punktum... Liker å ha oversikt, og er derfor denne bloggen oppstod. Kjempekoselig at dere vil skrive om den :O))) Dere kan skrive det dere vil, men viktig å få frem at dette ikke er en "blogg" i vanlig forstand, men mer en samleside hvor det bare av og til blogges tips i tillegg :O) Hilsen VyanMica

  SvarSlett